spot_img
10.1 C
Sibiu
sâmbătă, 18 mai, 2024
spot_img

Întâlnire de informare referitoare la Centrul Multifuncțional Educațional Mediaș

Știri din Județ

Luni, 3 iulie 2023, a avut loc la sediul Primăriei Municipiului Mediaș o întâlnire având drept scop prezentarea Centrului Multifuncțional Educațional care va funcționa în corpul E din cadrul fostei Școli de Aviație – Aleea Comandor Dimitrie Moraru. La invitația primarului municipiului Mediaș, dl. Gheorghe Roman, au participat la discuții reprezentanți ai societății civile medieșene – organizații neguvernamentale, asociații, fundații.

Publicitate

 Reabilitarea corpului E are scopul de a oferi oportunități sănătoase și sigure de petrecere a timpului liber pentru un număr mare de medieșeni, de toate vârstele și face parte din proiectul „Îmbunătățirea calității vieții și a mediului urban în municipiul Mediaș – I“, finanțat prin POR 2014 – 2020. Prin implementarea proiectului, se vor crea spații și se vor achizitiona dotări necesare pentru organizații și instituții care desfășoară activități educaționale în municipiul Mediaș: trupe de teatru, dans, canto, Clubul Pensionarilor, Clubul Elevilor, ateliere meșteșugărești, spații expoziționale, Muzeul Aviației etc.

În mod concret, în cadrul proiectului sunt propuse spre realizare în principal următoarele spații: sală multifuncțională de teatru și spectacole cu vestiare, spațiu depozitare, sală de machiaj si grupuri sanitare, sală de dansuri și repetiții, sală de canto, ateliere pentru machetare și printare tridimensional, ateliere mesteșugărești, săli expoziționale, săli pentru diverse întâlniri etc.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Urs semnalat în localitatea sibiană Avrig

Copaci doborâți de vânt la Sibiu