spot_img
15.7 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Alt accident pe Valea Oltului! O mașină a intrat într-un cap de pod de lângă Boița

Știri din Județ

Publicitate

Situație incredibilă pe drumurile județului Sibiu. Nu există zi în care să nu fie raportate accidente rutiere! Unele ușoare, altele cu pierderi omenești.


Și în această dimineață, pe DN 7, la km. 244+800, zona Lazaret, pe sensul Sibiu – Vâlcea, s-a produs un autoaccident. În timp ce conducea un autoturism spre Vâlcea, o tânără în vârstă de 21 de ani, din județul Vâlcea, cel mai probabil pe fondul vitezei neadapate într-o curbă la stânga, a derapat și a intrat în coliziune cu un cap de pod.

În urma impactului au rezultat trei victime: o femeie de 45 de ani cu traumatism toracic, un bărbat de 52 de ani cu traumatism la picior prin strivire și tânăra șoferiță, în vârstă de 21 de ani. Aceasta a suferit un traumatism de coloana cervicală.

Momentan, traficul este blocat total pe direcția Sibiu – Vâlcea.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență pe Valea Oltului la ieșirea din localitatea Boița spre localitatea Lazaret la un accident rutier (un autoturism a intrat într-un cap de pod) Au fost mobilizate la fața locului două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, un echipaj SAJ și o autospecială de stingere. Echipajele SMURD au preluat două victime: o femeie de 45 de ani cu traumatism toracic și un bărbat de 52 de ani cu traumatism la picior prin strivire. Ambii au fost transportați la UPU Sibiu.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Andreea Ștefan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă