spot_img
11.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Blocul din Sibiu evacuat de ISU, frontul de război al unui cuplu

Știri din Județ

Publicitate

Aproximativ 30 de locatari ai unui bloc din Sibiu au fost evacuați astăzi, în siguranță, de către pompierii militari ISU SIBIU.


În urma verificărilor efectuate de către reprezentanții I.S.U. Sibiu, pe scara imobilului s-a constatat prezența unei substanțe iritant – lacrimogene, cel mai probabil dispersată dintr-un spray iritant lacrimogen.

Polițiștii și jandarmii au desfășurat activități specifice, ocazie cu care au fost identificați doi locatari, o femeie, de 41 de ani, și un bărbat, de 46 de ani, concubini, domiciliați în imobilul respectiv, în apartamente diferite, între care, în cursul acestei zile, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, s-ar fi iscat un conflict spontan, femeia utilizând împotriva bărbatului un spray iritant lacrimogen. Din fericire, nu au fost înregistrate victime în urma conflictului dintre cei doi concubini.

Întrucât după evacuarea locatarilor, bărbatul în cauză a consumat băuturi alcoolice în stradă, polițiștii sibieni l-au sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei, conform prevederilor Legii nr. 61/1991R.

De asemenea, jandarmii sibieni l-au sancționat contravențional pe bărbatul în cauză cu amendă în valoare de 200 de lei pentru adresarea de injurii și amenințarea femeii, iar pe femeie au sancționat-o contravențional cu amendă în valoare de 100 de lei pentru utilizarea spray-ului iritant lacrimogen, în conformitate cu prevederile aceluiași act normativ, Legea nr. 61/1991R.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă