20.2 C
Sibiu
duminică, 14 iulie, 2024

Testare gratuită Babeş Papanicolaou şi HPV la Laslea, judeţul Sibiu

Știri din Județ

Caravana mobilă pentru screeningul cancerului de col uterin se va deplasa în data de 18 iulie 2023, în localitatea Leslea, pentru TESTARE GRATUITA Babeş Papanicolaou şi HPV, la Căminul Cultural, în întervalul orar 10.00-16.00.


!!!Un test de 5 minute pentru 5 ani de linişte!!!

Invităm toate femeile cu vârsta între 24-64 de ani din localitate şi împrejurimi să participe la testare.

IMPORTANT

Cancerul de col uterin este una dintre puținele forme de cancer care ar putea fi prevenită aproape 100% prin depistare precoce!

Puteţi să preveniţi! Testaţi-vă la timp! Fiecare secundă contează! 

Screeningul cancerului de col uterin este o metodă de prevenire a cancerului prin detectarea și tratarea anomaliilor precoce care, dacă nu sunt tratate, ar putea duce la cancer la colul uterin al unei femei.

Toate serviciile medicale oferite, respectiv consult de specialitate, testare Babeş Papanicolaou, testare HPV, diagnosticarea precoce a leziunilor displazice ale colului uterin, colposcopie, tratament excizional sau ablativ al leziunilor precanceroase ale colului uterin, suport social şi psihologic, sunt GRATUITE, fiind finanţate în cadrul proiectului.

Activităţile se desfăşoară în cadrul proiectului „Program de prevenție, depistare precoce și tratament precoce al cancerului de col uterin, regiunea Centru” (cod SMIS 138603) derulat de Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș în calitate de beneficiar, în parteneriat cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri