17.4 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

Coliziune frontală între două mașini la Tilișca. O femeie și o fetiță au ajuns la spital

Știri din Județ

Un accident de circulație cu victime s-a produs în această dimineață în localitatea Tilișca. Două mașini au intrat în coliziune frontală.


Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 106E, într-o zonă în care partea carosabilă se îngustează, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Jina, nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens opus de către un localnic în vârstă de 47 de ani.

Publicitate

Coliziunea a dus la vătămarea corporală a două pasagere din autoturismul condus de către bărbatul din Tilișca. Femeia în vârstă de 37 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral iar fiica acesteia, în vârstă de 13 ani, a suferit un traumatism facial.

Conducătorul auto în vârstă de 32 de ani a fost și el preluat de echipajele medicale și transportat la spital.

Momentan, traficul este blocat total

„Două echipaje SMURD au intervenit de urgență în localitatea Tilișca la un accident rutier unde au fost implicate două autoturisme. Echipajele medicale au acordat îngrijiri medicale unei femei de 37 de ani cu un traumatism cranio-cerebral și fiicei acesteia în vârstă de 13 ani care a suferit un traumatism facial.Ambele sunt transportate la spital: femeia la UPU Sibiu, iar fetița la CPU Luther.”a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Andreea Ștefan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic