spot_img
12 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Incident la Raliul Sibiului, pe traseul de la Păltiniș. Intervine elicopterul SMURD

Știri din Județ

Publicitate

În timpul etapei desfășurate în zona Păltiniș, în cadrul Raliului Sibiului, s-a produs un incident soldat cu vătămarea corporală a unui copilot.

Șoferul unuia dintre echipajele auto, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din București, a derapat și a intrat în coliziune cu un stâlp din beton. În urma evenimentului a rezultat rănirea copilotului, o femeie în vârstă de 47 de ani, aceasta fiind preluată conștientă de un elicopter SMURD.

Conform surselor Sibiu Independent, mașina 0, cea securitate înainte de primul concurent a avut o ieșire în decor.

„ISU Sibiu asigură măsurile de protecție și securitate la incendiu precum și asistență medicală în cadrul competiției Raliul Sibiului.Astăzi, în timpul probei speciale din cadrul etapei desfășurate în zona Păltiniș s-a produs un incident în urma căruia o femeie în vârstă de 47 de ani, copilot, a avut nevoie de îngrijiri medicale suferind un traumatism costal. Aceasta a fost luată de la fața locului de un elicopter SMURD și transportată la Aeroportul Internațional Sibiu, de unde a fost preluată de un echipaj SAJ cu medic și transportată la UPU Sibiu.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Andreea Ștefan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului