spot_img
15.5 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

BRĂDENI: Un potențial candidat la Primărie, bătut și amenințat să nu candideze

Știri din Județ

Publicitate

Situație incredibilă, demnă de Evul Mediu, în comuna Brădeni din județul Sibiu. Dănuț Braga, un localnic implicat în multe proiecte sociale de ani buni a fost bătut ieri în fața casei de doi indivizi. Aceștia îl loveau cu bâtele și îi spuneau să plece din țară și să nu mai candideze la Primărie. În Brădeni se știe că Dănuț Braga ar dori să candideze la Primăria Brădeni în 2024, se pare susținut de PSD. Actualul primar, Liviu Modoi (PNL) a avut mai multe altercații în timp cu Braga și familia acestuia. Bătăușii au fost se pare plătiți, fiind recidiviști. Poliția a fost sesizată.

Publicitate

Dănuț Braga a făcut mai multe sesizări în ultimele săptămâni la Poliția Agnita și Sibiu referitoare la amenințări primite de la un individ din Sibiu, B. Ovidiu, care îl urmărea în trafic mereu. Deși recidivist, Poliția s-a rezumat la legitimări la vremea respectivă.

Recidivistul îl amenința să înceteze cu acțiunile umanitare în Brădeni și să nu candideze. Ieri, recidivistul, alături de un altul mascat cu cagulă, l-au prins pe Dănuț Braga în fața casei și l-au bătut cu bâtele. Acesta a strigat după ajutor și un vecin a sărit să îl ajute. În acest moment, cei doi agresori au fugit cu mașina, urmăriți de vecinii lui Braga. În satul Retiș, mașina celor doi a fost găsită răsturnată în șanț. Dar cei doi nu erau acolo. Niște săteni din Retiș au alertat oamenii veniți din Brădeni că cei doi se ascund la ei în curte.

FOTO: De ani buni Dănuț Braga face proiecte sociale în Brădeni

Poliția a constatat doar o tamponare…

Poliția a fost chemată la fața locului. Surpriză, Poliția a ascultat părțile implicate și a lăsat bătăușul să plece. Oamenii din Brădeni și Retiș, martori la cele întâmplate, sunt revoltați de neimplicarea Poliției. Localnicii din Retiș, care au văzut mașina răsturnată au declarat că mașina avea numerele acoperite cu bandă izolantă. Șoferul bătăuș a fost însă audiat de polițiști la fața locului și lăsat liber cu un proces verbal de tamponare.

Deși Dănuț Braga a sosit și el la fața locului plin de sânge cu martori din Brădeni, polițiștii l-au audiat și pe el și au înregistrat plângerea sa. Dar nu au făcut nimic contra agresorului indicat de Braga și mai mulți martori. Dănuț Braga se teme acum pentru viața sa și a familiei și luni va cere ordin de protecție contra agresorului la IPJ Sibiu. El speră că cei din Poliția de la județ vor ancheta cazul, dar și cum au procedat polițiștii prezenți la fața locului.

Primarul în funcție acuzat la Poliție

Dănuț Braga a înregistrat la Poliție acum 3 săptămâni o plângere contra primarului comunei Brădeni, Liviu Modoi, pentru că a încercat să îl calce cu mașina intenționat și l-a amenințat. „Primarul mi-a spus să nu mai candidez” a declarat Braga.

Liviu Modoi apare în contul său public de Facebook în fotografii alături de prieteni, printre ei adesea fiind interlopi cunoscuți în Sibiu.

Vom reveni cu punctul de vedere al IPJ Sibiu și al primarului Liviu Modoi, când ni le vor trimite.

Publicitate

2 COMENTARII

  1. Se cunoaste destul de bine de catre autoritati ca acest Motoi Lipiuta umbla cu acesti interlopi, chiar si pe mine ma ameninta. Ce face politia? Nimic, sustine acest primar care folosesre bunurile primariei in interes proprii.
    Ma voi astepta si eu sa fiu atacat, nu suntem aparati de autoritati.
    Acest Lipiuta Motoi este austinut de politie? Cate plangeri depunem impotriva acestui individ, politia il sustine?
    Acest primar este in stransa legatura cu interlipii, te ameninta pe fata, de fata cu politia.

  2. Rusine! Cel care ar trebui sa protejeze oamenii comunei este chiar cel care dauneaza,ataca…ce incredere si liniste sa avem!? Danut ,suntem alaturi de tine,nu ramane asa,oricine este trebuie sa plateasca , nimeni nu este deasupra legii!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai

Mediașul intră pe piața de vehicule militare