spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Accident grav lângă Șura Mică. Două mașini s-au ciocnit frontal

Știri din Județ

Publicitate

Două mașini au intrat într-o coliziune frontală violentă, la intrare în localitatea Șura Mică.


Conform primelor date, două mașini au intrat în coliziune frontală, în urma impactului cel puțin o persoană a fost rănită grav. La fața locului sunt prezente mai multe echipaje de medici și polițiști rutieri. Evenimentul rutier s-ar fi produs din cauza unei depășiri neregulamentare.

Conform IPJ SIBIU, în timp ce conducea un autoturism spre Ocna Sibiului, un bărbat în vârstă de 52 de ani, din București, ar fi efectuat manevra de depășire a unui alt vehicul fără să se asigure, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus spre Sibiu de către un sibian în vârstă de 27 de ani.

O mașină este înmatriculată în județul Sibiu iar cealaltă în județul Ilfov.

Starea victimelor

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a celor doi șoferi, precum și a pasagerilor din al doilea autoturism, o femeie și doi copii, cu toții fiind transportați la spital.

Cele două fetițe: cea în vârstă de 6 luni a suferit un traumatism cranio-cerebral acut închis iar cea în vârstă de 9 ani a suferit un traumatism abdominal.

„La fața locului sunt mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de stingere și 2 ambulanțe SAJ. Echipajele medicale au acordat îngrijiri medicale pentru 3 adulți și 2 minori.
Echipajele SMURD au preluat doi bărbați în vârstă de 27 și 52 de ani care au fost transportați la spital conștienți cu diferite traumatisme și contuzii. Minora în vârstă de 9 ani, o mamă și un sugar au fost preluați de echipajele SAJ.
” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Andreea Ștefan

„SAJ SIBIU ,a intervenit cu două ambulante de tip B, la un accident rutier petrecut în apropiere de Sura Mică. Echipajele SAJ și ISU, au asistat medical un număr de 5 persoane, dintre care 2 minori. Echipajele SAJ au transportat la CPU Luther ,două fetite de 6 luni cu TCC acut închis respectiv 9 ani cu traumatism abdominal .Fetita de 6 luni este însoțită de către mama iar echipajul SAJ care transporta fata de 9 ani este însoțit de către medicul de la ISU.Alte două persone sunt transportate la spital de către echipajele ISU.” a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU, Vasile Scridon

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă