spot_img
17.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Duminica în slujba aproapelui! Voluntarii Echipei Galbene au vizitat ieri unul din centrele pentru persoane cu dizabilități din Tămaciu

Știri din Județ

Publicitate

Duminica în slujba aproapelui! Voluntarii Echipei Galbene au vizitat ieri unul din centrele pentru persoane cu dizabilități din Tălmaciu.

Pentru voluntarii Echipei Galbene orice zi în mijlocul comunității, de 4 ani incoace, este un prilej de mulțumire sufletească. Satisfacția oferită de faptele bune este cea mai frumoasă recompensă pe care și-o pot dori.


“Astăzi, deși este duminică zi în care lumea caută să se relaxeze, am răspuns unui apel primit din partea Centrului din Tălmaciu. N-am stat pe gânduri. Ne-am mobilizat, așa cum o facem de fiecare dată, și am pornit la cumpărături. Centrul avea nevoie urgentă de un frigider, mai ales în această perioadă caniculară. În această dimineață un frigider nou-nouț, de capacitate mare, a ajuns la ei. Dar nu l-am lăsat gol. L-am umplut cu tot felul de bunătăți, care cu siguranță îi vor bucura pe cei care locuiesc acolo.
Rămânem solidari in fapte bune” – a scris pe pagina de Facebook, Alina Huciu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă