spot_img
7.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Căsuța galbenă- Colț de cultură prin lectură. Un nou proiect inițiat de Echipa Galbenă

Știri din Județ

Publicitate

Echipa Galbenă a voluntarilor PNL Sibiu s-a mobilizat încă o data pentru a duce la bun sfârșit o a doua acțiune de duminică, plănuită de ceva vreme. La Căminul pentru persoane vârstnice de pe strada Coșbuc voluntarii Echipei Galbene le-au pregătit bunicuților o dublă surpriză. “30 de pizza delicioase, sucuri, compoturi, fructe și înghețată au ajuns la prietenii noștri, care au fost foarte încântați de gest și ne-au mulțumit, ca de obicei cu zâmbete, veselie și căldură sufletească.
Și pentru că de fiecare dată suntem primiți cu atâta dragoste am mai avut o surpriză neașteptată. Am amplasat în curte o căsuță galbenă, plină cu cărți. De altfel, este chiar prima căsuța din multe altele care vor fi amplasate în mai multe locuri din județul Sibiu
” – au transmis reprezentanții Echipei Galbene.

Proiectul “Căsuța galbenă- Colț de lectură spre cultură”, un nou proiect inițiat de Echipa Galbenă, urmărește să încurajeze cititul nu doar în perioada estivală, ci pe tot parcursul anului.

Invitația noastră de a împrumuta și de a citi o carte nu se adresează doar tinerilor, ci tuturor persoanelor care doresc să pătrundă în universul mirific al cărții. Căsuțele galbene vor fi reîmprospătate constant, cu titluri noi, care să acopere cele mai diverse gusturi.
Căsuța de lectură vine în completarea Colțului de cinema, mobil, pe care l-am inaugurat nu cu mult timp în urmă. Am încercat astfel să le oferim câteva variante în plus de petrecerea timpului liber, pe lângă activitățile cotidiene ale Centrului”
– au adăugat reprezentanții Echipei Galbene.


Așa și-a propus Echipa Galbenă să fie în mijlocul comunității, în anul 2023, prin acțiuni umanitare adresate unor grupuri țintă, aflate în situații de viață mai puțin favorabile.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă