21.2 C
Sibiu
joi, 18 iulie, 2024

USR Sibiu: Ce le apropie pe Gabriela Firea și Raluca Turcan? (C.P)

Știri din Județ

Filiala Județeană USR Sibiu a transmis către mass-media următorul comunicat de presă:


România se cutremură de câteva zile, nu din cauza vreunui seism, ci din cauza ororilor comise de câțiva infractori, care s-au tot vânzolit în ultimul cel puțin un deceniu, în jurul vicepreședintei PSD, Gabriela Firea. Faptul că PSD are în raza sa de acțiune diverși infractori și personaje ale lumii interlope nu mai miră pe nimeni, după atâția ani de anchete, procese, condamnări și mii de articole scrise pe această temă.

Pe unii s-ar putea să-i mire însă faptul că, în această poveste, a apărut și numele președintei PNL Sibiu, Raluca Turcan. Pe noi nu ne miră, pentru că ne lovim permanent – ca într-un blestem care ne urmărește –  de efectele dramatice ale incompetenței și lipsei de responsabilitate socială și profesională, în funcțiile pe care le ocupă și în viața politică.

Raluca Turcan a fost, nici mai mult, nici mai puțin, ministrul care a avizat în 2021 deschiderea azilelor de tortură a bătrânilor, deschise sub atenta supraveghere a clanurilor din Voluntari, Ilfov, acolo unde domnește cuplul Pandele – Firea. Cel mai probabil, cele două politiciene nu doar că se cunosc, dar sunt și apropiate. Îndrăznim să spunem că se și aseamănă, confirmând astfel înțeleptele proverbe „Cine se aseamănă se adună” și „Spune-mi cu cine te însoțești ca să-ți spun cine ești”. Nu ne-ar mira să aflăm că, de fapt, semnăturile date de Raluca Turcan pe documentația azilelor groazei au fost date nu „ca primarul”, ci în baza unei dulci rugăminți a bunei prietene, pe atunci aflată în opoziție.Cu această semnătură, Raluca Turcan își consolidează reputația de politician al erorilor, de susținător al marii corupții din România, înșelând și de această dată grosolan așteptările românilor. Este inadmisibil să girezi cu funcția și cu răspunderea pe care o ai ca ministru o structură care umilește și transformă în sclavi bătrânii care abia își mai duc zilele.

USR consideră că, împreună cu Gabriela Firea, Raluca Turcan ar trebui să-și ceară scuze întregului popor, familiilor și bătrânilor afectați de abuzurile din comuna Voluntari, pentru modul îngrozitor prin care au tolerat sau susținut înființarea mafiei azilelor groazei și, totodată, ar trebui să ceară de bună-voie, dintr-un bun-simț care, probabil, le lipsește, să execute nenumărate zile de muncă în folosul comunității chiar în azile de bătrâni, pe care să-i îngrijească smerite, pentru a-și șterge măcar o mică parte din greșeli. Și să dispară, apoi, din politica românească.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri