spot_img
15.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Razie în traficul sibian. Doi șoferi aveau droguri în mașini

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii rutieri sibieni sunt zilnic la datorie și opresc în trafic sute de șoferi pentru a le verifica actele sau dacă au consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise.


În noaptea de 15/16 iulie, în intervalul orar 22.00-02.00, în municipiul Sibiu, a fost organizată o raziepentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de siguranță rutieră și prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

În acțiune au fost angrenați 15 polițiști din cadrul Secției de Poliție Urbană Sibiu și din cadrul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, alături de care au acționat 20 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Burebista” Brașov.  

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 280 de persoane, fiind verificate și controlate 55 deautovehicule.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 12sancțiuni contravenționale, dintre care 4 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991R și 8 la regimul rutier. De asemenea, a fost retras certificatul de înmatriculare al unui autoturism căruia i-au fost aduse modificări neomologate la sistemul de evacuare a noxelor. 

Totodată, au fost depistați doi bărbați, în vârstă de 35, respectiv 36 de ani, din municipiul Sibiu, care aveau asupra lor substanțe susceptibile a fi droguri, în cauză fiind continuate cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de substanțe interzise.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă