26.2 C
Sibiu
duminică, 16 iunie, 2024

Daniela Cîmpean, vicepreședinte PNL Sibiu: “Am văzut ieri furia populistă a organizațiilor PSD și USR care au înfierat-o pe președinta PNL Sibiu, Raluca Turcan” (C.P)

Știri din Județ

Daniela Cîmpean, prim-vicepreședinte al Organizației Județene Sibiu a PNL a transmis către mass-media următorul comunicat de presă:


Am văzut ieri furia populistă a organizațiilor PSD și USR care au înfierat-o pe președinta PNL Sibiu, Raluca Turcan, pentru că a semnat în martie 2021, în calitate de ministru al Muncii, certificatul de acreditare al unuia din centrele pentru seniori din Voluntari.

Pentru oamenii de bună credință a fost limpede să înțeleagă faptul că, la momentul acreditării acelui centru, toate lucrurile erau în regulă din punctul de vedere al formalităților legale. Altfel nu s-ar fi ajuns la semnătura ministrului.

Este la fel ca în cazul autorizațiilor de construire. Dacă se îndeplinesc toate condițiile prevăzute de lege, se acordă acest act. Ulterior, în situația în care constructorul se îndepărtează de la plan și mai construiește două, trei etaje în plus, vina o poartă el, nu edilul care a semnat autorizația. Și suportă consecințele.

La fel de clar este că oricine intervine pentru a acoperi nereguli sau pentru a ascunde nerespectarea obligațiilor trebuie să plătească. Este ceea ce a spus colega mea Raluca Turcan și este perfect adevărat.

Dincolo de asta, nu pot să nu observ că PSD Sibiu și USR Sibiu au aceeași linie de comunicare publică. Un partid care suferă crunt în imaginea publică din cauza cumetriilor cu infractorii și un altul al cărui fost lider, sibian de altfel, are încă la DNA dosare pentru suspiciuni de fraudă cu fonduri europene.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri