spot_img
11.3 C
Sibiu
miercuri, 01 mai, 2024
spot_img

Ai vacanță cumpărată prin Agenția Kusadasi? Verifică dacă mai poți merge! Compania a cerut intrarea în insolvență

Știri din Județ

Publicitate

Una dintre cele mai vechi și puternice companii de turism din România, Kusadasi a depus cererea de intrare în insolvență. Informația a fost prezentată de siteul boardinpass.ro astăzi. Compania a transmis presei, imediat după, un comunicat prin care anunță turiștii de situația creată.

Publicitate

Redăm mai jos comunicatul Agenției de turism Kusadasi:

„Stimați turiști, Suntem nevoiți să vă informăm că societatea KUSADASI se află în incapacitate de plată, drept urmare în data de 14.07.2023, am depus la Tribunalul Bucureşti o cerere de deschidere a procedurii generale a insolvenței cu posibilitate de reorganizare a activității.

Trebuie să vă specificăm că situația fiecărui turist (rezervare) va fi tratată în mod individual, existând posibilitatea ca o parte din aceștia să poată efectua sejururile contractate, în funcție de avansurile plătite către furnizori și achitarea integrală din partea turistului/agenției revânzătoare.

De asemenea, potrivit prevederilor art. 18 din O.G nr. 2/2018 privind pachetele de servicii de călătorie și serviciile de călătorie asociate, coroborate cu Ordinului Ministerului Turismului nr. 156/2019 pentru aprobarea procedurilor de garantare a sumelor plătite de călători în legătură cu pachetele de servicii de călătorie/serviciile de călătorie asociate în cazul insolvenței agenției de turism organizatoare și procedurile de despăgubire a călătorilor, societatea deține instrument de garantare în valoare de 300.000 euro.

Ambele polițe sunt afișate pe pagina web a agenției de turism www.kusadasi.ro. Din pricina situației actuale, este posibil să existe modificări sau anulări în programul de călătorie, de aceea, dorim să ne asigurăm că sunteți informați corect cu privire la statusul rezervării dvs. și să reverificați cu agenția de turism dacă rezervarea dvs. poate fi onorată, astfel: pentru turiștii direcți ai agenției corespondența se va ține pe adresa de e-mail iancu@kusadasi.ro, iar cu agențiile partenere/revânzătoare pe adresa parteneri@kusadasi.ro. Ne cerem scuze pentru situația și disconfortul creat!”

Informarea a fost postată și pe siteul agenției Kusadasi.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mediașul intră pe piața de vehicule militare

Iohannis iese la pensie!