spot_img
11.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

BRĂDENI: Primarul se simte și el amenințat. Poliția a deschis două dosare penale

Știri din Județ

Publicitate

Scandalul de la Brădeni continuă. Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu ne-a informat că în urma sesizărilor privind bătaia primită zilele trecute de Dănuț Braga, posibil candidat PSD la primărie, a deschis un dosar penal. Un al doilea dosar este deschis pentru distrugere. Primarul Liviu Modoi (PNL) ne-a declarat că și el se simte amenințat și neagă acuzațiile ce i se aduc de contracandidat.


Sâmbătă seara, Dănuț Braga, posibil candidat PSD la Primăria Brădeni a fost bătut de doi indivizi în fața casei. El acuză că aceștia au spus că au fost plătiți să îl bată să nu mai candideze. Braga acuza și primarul din localitate că l-a amenințat anterior. Luni, Braga a primit certificat medico-legal pentru 6 zile de îngrijiri. El a depus plângere penală.

Liviu Modoi, primarul comunei Brădeni a declarat pentru SIBIU INDEPENDENT că acuzațiile lui Braga sunt false. El nu a amenințat candidatul. Din contră, Modoi spune că el este cel amenințat de Braga constant direct și prin interpuși.

„Din punctul meu de vedere, atitudinea ofensatoare a lui Braga Dănuț care, realmente, timorează și întreține o stare conflictuală, perturbatoare a activității instituției primăriei, a
imaginii acesteia, precum și imaginea mea în funcția de primar, și ca urmare a acestor stări create mă simt amenințat atât eu, cât și familia mea.” declară Modoi.

Primarul spune că este constant amenințat de Braga direct și prin interpuși: „Acțiunile denigratoare și ameninățrile sunt proferate de către Braga Dănuț, iar ultima dintre acestea a avut loc la începutul lunii iulie, odată cu venirea domnului Hary Florin Geană, care a intrat în sediul Primăriei Brădeni în timpul programului de lucru, având asupra lui telefonul cu care înregistra și filma, folosind chiar și un ton ameninățtor. A urcat la birourile de la etaj, după care a revenit la biroul de la parterul clădirii unde a adresat expresii calomniatoare la
adresa mea și a unor angajați din primărie.” a precizat primarul Modoi.

Hary Florin Geană este un cunoscut activist care realizează diferite filme online în țară despre corupția din primării. Acesta a realizat câteva filme și la Brădeni.

Poliția a deschis două dosare penale

Secția de Poliție Rurală Agnita a deschis două dosare penale după incidentele de sâmbătă seara. IPJ Sibiu nu a făcut publice numele celor pe care s-au deschis dosarele, dar a precizat că sunt pentru loviri, alte violențe și distrugere.

Cât privește plângerile penale anterioare făcute de Dănuț Braga împotriva primarului Liviu Modoi, acestea sunt în lucru sub îndrumarea procurorului. Modoi a declarat, referitor la acestea, că „nu am fost citat de organele judiciare în scopul audierii, vis-a-vis de plângerea penalp la care Braga Dănuț face referire și pe care acesta ar fi depus-o la organele de politie.”

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Un necinstit acest primar, foloseste bunurile UAT in intetesul propriu, un ipocrit habotnic religios. Chiar si pe mine ma amenintat cu moartea. Sunt plangeri impotriva acestui individ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă