11.3 C
Sibiu
joi, 18 aprilie, 2024

Turneul Cenaclul Flacără 50 ajunge la Sibiu, nu la Hermannstadt

Știri din Județ

Anul 2023 înseamnă 50 de ani de Cenaclu Flacăra. După moartea lui Adrian Păunescu, omul din spatele fenomenului Flacăra, fiul acestuia, Andrei organizează un turneu prin România. În 3 august el și câțiva din artiștii Flacăra vor ajunge la Sibiu.


ACTUALIZARE 28.07: Reprezentanții Cabana Valea Aurie, locul de desfășurare al evenimentului au anunțat că toate biletele s-au vândut în timp record. „Avem doar 130 de locuri și s-au vândut imediat. Avem mulți sibieni care ne sună în continuare pentru a participa la spectacol” au declarat cei de la Cabana Valea Aurie Sibiu.

Andrei Păunescu a declarat pe pagina evenimentului: „Mergem la SIBIU cu dor, nu la „Hermannstadt” (formulă care ni se bagă tot mai des pe gat, inclusiv de catre robotii de internet si de catre nostalgicii dupa Imperiile asupritoare de români, care ar vrea iarasi monstrul Unio Trium Nationum in latinul nostru Ardeal).”

Turneul „Cenaclul Flacăra 50” ajunge la Sibiu în 3 august 2023, ora 18, la Cabana Valea Aurie, într-o formulă inedită: Andrei Păunescu, Magda Puskas, Vanghele Gogu, Florin Thomits, Patricia Thomits.
• Rezervări, exclusiv la Cabana Valea Aurie: 0740346646 (Strada Valea Aurie 1, Sibiu)

Sursa foto: Andrei Păunescu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Brădeni: Un nou scandal între PSD și PNL