spot_img
11.6 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Președinta CJ Sibiu a participat la un workshop național organizat de Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor

Știri din Județ

Publicitate

Exemplu de bună practică la workshop ul național organizat de Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor Proiectul prin care Consiliul Judetean Sibiu și Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj Napoca au actualizat Strategia de adaptare la schimbări climatice cu componenta de atenuare pentru Municipiul Sibiu și au realizat Strategia de adaptare și atenuare a efectelor pe care le au schimbările climatice pentru Municipiul Mediaș.

Două zile “fierbinți” la Poiana Brașov în care specialiști în climatologie, meteorologie, biodiversitate, energie, silvicultura, agricultura și economie au dezbătut Strategia Națională privind Adaptarea la Schimbările Climatice și Planurile de Acțiune.

“Mulțumim organizatorilor pentru oportunitatea de a împărtăși celor prezenți reușitele unui proiect, care poziționează judetul Sibiu și cele două municipalități în topul autorităților pentru care viitorul generațiilor contează!

Mulțumim partenerilor de la UBB– Facultatea de Geografie și doamnei profesor Adina Croitoru pentru implicare, susținere și dedicație!” Daniela Cimpean – Presedinta Consiliului Judetean Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă