spot_img
21.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Pericol public la Sibiu! Beat turtă, s-a certat cu ceilalți șoferi și le-a acroșat mașinile

Știri din Județ

Publicitate

A fost panică mare în cursul serii de ieri, în parcarea Subway din cartierul Turnișor din Sibiu. S-a lăsat cu ceartă, pagube materiale minore, dar și cu un dosar penal.

Publicitate

Un șofer ce conducea o mașină înmatriculată în județul Alba a intrat în conflict cu mai mulți șoferi. Totul s-ar fi produs din cauza conducerii agresive pe Șoseaua Alba Iulia, în zona podului peste Cibin. Aici, după mai multe șicanări, șoferii au sunat panicați la 112. Pe imaginile camerelor de supraveghere se observă cum acesta urmărește într-o parcare, o mașină de culoare neagră. După aceea, a urmat o discuție aprinsă între șoferi, dar și alți martori. Șoferul mașinii de Alba, era vizibil agitat și incoerent, a demarat în trombă, acroșând în total trei autoturisme.

Mai apoi, s-a și aflat de ce! Omul era beat, beat. Avea 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Neconcordanțe între martori și Poliție! O posibilă mușamalizare?!

Reporterii Sibiu Independent au aflat încă de aseară despre acest incident și au început documentarea cazului. Însă în buletinul oficial transmis către presă, reprezentanții media ai IPJ SIBIU au primit și retrimis informații incomplete. Nicăieri nu se relata despre fuga șoferului și despre acroșarea mașinilor. Mai mult, nu este menționat apelul la 112, „captura” fiind relatată ca fiind a agenților, datorită unui control aleatoriu: „polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism………”. Defapt, aceștia au fost trimiși în urmărirea autoturismului, având toate semnalmentele mașinii : culoare, marcă, număr de înmatriculare. Șoferul beat a fost oprit în zona Aria de pe Șoseaua Alba Iulia.

„La data de 27 iulie, în jurul orei 18:00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe Șoseaua Alba Iulia de către un bărbat în vârstă de 32 de ani, din județul Alba. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.” transmiteau reprezentanții IPJ SIBIU, în cursul acestei dimineți

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie