spot_img
11.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Pe 6 august se desfășoară la Sibiu a doua ediție a Sibiu Triathlon Challenge. Restricții de circulație în zona Pădurii Dumbrava

Știri din Județ

Publicitate

Unul dintre cele mai frumoase competiții de triatlon de asfalt din țară a ajuns la a doua ediție și se va desfășura pe 6 august 2023 la Sibiu în aceeași locație pitorească care include Grădina Zoologică din Sibiu, Muzeul Civilizației Tradiționale ASTRA și drumurile județene Sibiu – Rășinari DJ 106 A și Sibiu – Cisnădioara DJ 106 D.


Sibiu Triathlon Challenge este una dintre etapele Circuitului Național de Triatlon 2023 și va avea și anul acesta trei probe principale de concurs, la care se pot înscrie sportivi amatori sau profesioniști, care doresc să își depășească limitele și să se bucure de o competiție antrenantă și vibrantă:

  • Triathlon Olimpic, powered by Ausy Technologies Romania: Înot – 1500 m, Bicicletă – 40 km, Alergare – 10 km.
  • Sprint Triathlon: Înot – 500 m, Bicicletă – 20 km, Alergare – 5,5 km.
  • Ștafeta Sibiu Triathlon Challenge, powered by Polycontact: Echipă formată din trei membri, fiecare parcurgând distanța de la Triathlon Olimpic: Înot – 1500 m, Bicicletă – 40 km, Alergare – 10 km.

Înscrierile s-au făcut online pe site-ul evenimentului până la data de 1 august, iar locurile puse la dispoziție de organizatori au fost ocupate în totalitate. Astfel 360 de sportivi se vor alinia la start duminică dimineața în zona lacului din Zoo Sibiu.

Restricții de circulație

Pentru a facilita desfășurarea competiției, pe data de 6 august 2023, în intervalul orar 07:30 – 11:30, vor fi impuse restricții de circulație:

  • între orele 07:30 – 11:30 circulaţia autoturismelor va fi ÎNCHISĂ pe Calea Dumbrăvii, între intersecția cu str. Ludoș (giratoriu cimitir eroi) și până la ieșirea din Municipiul Sibiu. Accesul în Grădina Zoologică se va face pe la intrarea din Valea Aurie.
  • între orele 07:30 – 11:30 circulaţia publică va fi ÎNCHISĂ pe DJ 106 A Sibiu – Răşinari, între ieșirea din Municipiul Sibiu și până la intersecţia Răşinari – Poplaca (DJ 106A / DJ 106D)
  • între orele 07:30 – 11:30 circulaţia publică va fi ÎNCHISĂ pe DJ 106 D  Sibiu – Cisnădioara, între intersecţia Răşinari – Cisnădioara (DJ 106A / DJ 106D) și până la intrarea în Cisnădioara.

Proiectul este organizat de Clubul Sportiv Comunitar Sibiu sub egida Federației Române de Triathlon și este cofinanțat de Consiliul Local prin Primăria Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu. Competiția se bucură de sprijinul ZOO Sibiu și al Muzeului ASTRA și al altor parteneri de eveniment precum Polycontact, Ausy Technologies Romania, Decathlon și Buonavista.

Mai multe detalii pe site-ul www.acceptaprovocarea.com sau pe pagina de Facebook a competiției: https://fb.me/e/53G8ZNoGI

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă