spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Petrecere de motocicliști cu un tânăr în comă

Știri din Județ

Publicitate

Un tânăr de 21 de ani se află în stare foarte gravă în Secţia de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Sibiu, după ce a sărit într-o piscină şi s-a accidentat, fiind adus cu o ambulanţă în urmă cu două zile la spital, a declarat purtătorul de cuvânt al SCJU Sibiu, Decebal Todăriţă.


Potrivit informațiilor SIBIU INDEPENDENT tânărul participa la Cisnădioara, la resturantul Versailles la o petrecere aniversară a clubului de motocicliști Crazy Bike MC Sibiu. Aici au fost mutiple concursuri de motociclete, dar și o mega petrecere întreținută de formația Antract. La eveniment au participat și organizatori și participanți de la competiție de enduro Red Bull Romaniacs.

„Pacientul in vârstă de 21 ani a fost adus la UPU in stare foarte gravă, cu multiple traumatisme în urma căderii/plonjării în bazin/piscină şi stop cardio-respirator resuscitat la faţa locului. A fost diagnosticat cu traumatisme severe şi internat în secţia Anestezie Terapie Intensivă fiind in continuare in stare foarte gravă, intubat, ventilat mecanic, sub monitorizare şi tratament de specialitate”, a explicat purtătorul de cuvânt al SCJU Sibiu, Decebal Todăriţă.

Şeful Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) Sibiu, medicul Bogdan Csillag, a precizat pentru AGERPRES, că acesta este primul caz din spitalul sibian, de la începutul verii, al unui pacient adus în stare atât de gravă, după ce a fost la o piscină.

Sursa info: AGERPRES, Sibiu Independent

Sursa foto: Pagină publică Facebook Crazy Bike MC Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă