spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Ilegalități în traficul sibian – „La plimbare” cu tractoarele radiate din circulație

Știri din Județ

Publicitate

La data de 3 august a.c., în jurul orei 17,00, pe DJ 105A, în afara localității Marpod, polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita au oprit pentru control două tractoare agricole, conduse de către doi bărbați, unul în vârstă de 43 de ani, celălalt în vârstă de 55 de ani, ambii domiciliați în comuna Roșia.

Din verificările efectuate a rezultat că bărbatul în vârstă de 43 de ani nu deține dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, iar tractorul este radiat din circulație.

Pe numele bărbatului s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

De asemenea, polițiștii au constatat că și tractorul condus de către bărbatul în vârstă de 55 de ani este radiat din circulație, pe numele acestui șofer fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă