spot_img
16.8 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

Sibienii reclamă, Poliția acționează!

Știri din Județ

Publicitate

Zeci de sibieni erau sau sunt în continuare deranjați la ore târzii din noapte, de sunetul motoarelor ambalate la maxim, dar și de cursele de mașini ce se organizează ilegal pe străzile din municipiul Sibiu.

Publicitate

Multe astfel de probleme sunt raportate pe Bulevardul Mihai Viteazu, pe drumul spre Troița din Șelimbăr, dar și pe Bulevardul Vasile Milea. Astfel, în cursul zilei de ieri, în intervalul orar 21:30 – 23:30, polițiștii sibieni au desfășurat o acțiune punctuală în municipiul Sibiu, pe Bulevardul General Vasile Milea, în vederea depistării conducătorilor de vehicule care au adus modificări neomologate la sistemul de evacuare, activitate derulată cu ajutorul dispozitivului omologat și verificat metrologic de măsurare a nivelului de decibeli – sonometru.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 75 de persoane, fiind verificate și controlate 63 de autovehicule.

Polițiștii sibieni au aplicat 30 de sancțiuni contravenționale, dintre care 7 pentru depășirea valorii omologate a nivelului fonic emis de vehicule, 7 pentru modificări neomologate al sistemului de evacuare, 4 pentru neportul centurii de siguranță, 2 sancțiuni pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, 1 sancțiune pentru neacordare de prioritate autovehiculelor, 1 pentru neacordare de prioritate pietonilor, 1 pentru nerespectarea indicațiilor polițiștilor și 7 pentru alte abateri.

Au fost reținute și trei permise de conducere, câte unul pentru neacordare de prioritate autovehiculelor, neacordare de prioritate pietonilor și pentru nerespectarea indicațiilor polițiștilor. Tot în cadrul acțiunii, au fost retrase 14 certificate de înmatriculare pentru modificările neomologate la sistemul de evacuare care au determinat creșterea nivelului fonic de decibeli emis în mers.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai

Mediașul intră pe piața de vehicule militare