spot_img
17.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

SIBIU: Au apărut garduri de protecție provizorii la noua pistă de biciclete

Știri din Județ

Publicitate

Primăria Sibiu a dispus constructorului să ia măsuri pentru siguranța bicicliștilor la serpentina de legătură între noua pistă de pe malul Cibinului și cartierul Ștrand. După ce Sibiu Independent a semnalat riscul la care se supun bicicliștii pe acest segment, Primăria Sibiu a decis în week-end să blocheze porțiunea aceea de pistă. Astăzi muncitorii au montat garduri provizorii de protecție și signalistică de avertizare. Pista poate fi acum folosită și pe acel tronson.


Vineri seara, primarul Astrid Fodor a inaugurat cu mare fast noua pistă de biciclete de pe malul Cibinului care face legătura între Cartierul Gușterița și Cartierul Ștrand. Proiectul a costat 11,4 milioane de euro, majoritatea banilor venind din fonduri europene. Dar, imediat după inaugurare segmentul care trece pe sub podul de la Șoseaua Alba Iulia și face legătura cu pista din cartierul Ștrand a fost închis. Motivul a fost siguranța bicicliștilor. O eroare de proiectare a pistei pe acest segment nu a prevăzut balustrade de protecție.

Luni dimineața constructorii au venit și au montat garduri provizorii de protecție pe acest tronson. Acum pista poate fi folosită și aici.

Reporterul SIBIU INDEPENDENT a testat pista după prima ploaie și a constatat mai multe deficiențe și chiar unele improvizații.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă