spot_img
21.3 C
Sibiu
sâmbătă, 04 mai, 2024
spot_img

Nicolae Crăciun – producător local, parcurge cei 50 de kilometri ce leagă Broșteniul de Sibiu cu gândul și grija la legumele și fructele proaspete din portbagajul mașinii sale

Știri din Județ

Publicitate

Consiliul Județean Sibiu a organizeazat vineri, 11 august 2023, o nouă ediție a pieței volante amenajate la sediul instituției, aflat la doi pași de Piața Mare, pe strada Gen. Ghe. Magheru, nr. 14.

Publicitate

Între orele 9-13, sibienii și turiștii au ocazia să își facă aprovizionarea cu produse proaspete și de calitate, de la următorii producători.


Nicolae Crăciun, unul dintre producătorii locali, a venit din Țara Secașelor, iar dis-de-dimineață și-a primit mușteriii în curtea Consiliului Județean Sibiu.

A parcurs cei 50 de kilometri ce leagă Broșteniul de Sibiu cu gândul și grija la legumele și fructele proaspete din portbagajul mașinii sale, ce vor ajunge pe mesele sibienilor.

Garantează pentru savoarea zmeurei și murelor, și este convins că din ceapa, fasolea și morcovii cultivați în grădina sa, vor ieși ciorbe și tocane de neuitat.

Mâine dimineața va fi prezent și în Piața Volantă Transilvania cu fructe și legume din frumosul Broșteni.

Apoi, va sărbători Zilele Comunei Păuca, alături de familie și prieteni.

Îi doresc clienți mulți și petrecere plăcută!” – a transmis Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ