spot_img
16.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Night Cross Challenge: Peste 500 de alergători vor lua vineri startul celui mai frumos cros nocturn

Știri din Județ

Publicitate

Night Cross Challenge powered by GLS, unul dintre cele mai frumoase crosuri nocturne din România, revine pe 18 august cu cea de-a 9-a ediție.


580 de alergători de toate vârstele se vor alinia la startul crosului nocturn și vor lumina aleile pitorești ale Muzeului în aer liber din Dumbrava Sibiului. Startul și finish-ul competiției vor fi în zona lacului.

Participanții înscriși în categoriile Hobby și Avansați vor trebui să completeze una sau două ture a câte 4,5 km fiecare, pe traseul din interiorul Muzeului. Acest traseu este complet asfaltat și are semne de marcare la fiecare kilometru. Atmosfera va fi plină de energie datorită muzicii bune și jocurilor de lumini care vor anima evenimentul.

În plus față de cele două curse principale, una de 9 km și alta de 4,5 km, competiția va începe cu probe destinate celor mai mici alergători. Cursele copiilor Dent Estet 4 Kids vor începe la ora 20.00, iar cei mai mici participanți vor avea distanțe de parcurs de 500 m, 1000 m sau 1300 m, în funcție de grupa lor de vârstă.

START cursele copiilor – ora 20.00

START cursa 9 km – ora 21:20

START cursa 4.5 km – ora 22:35

Competiția este deschisă participanților cu vârste cuprinse între 5 și 75 ani.

Primele locuri ale categoriei open, masculin și feminin, la cursa de 9 km vor fi recompensate de organizatori cu premii în bani.

Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul oficial al evenimentului: www.acceptaprovocarea.com.

Evenimentul este organizat de CAB Sport și se bucură de co-finanţarea oferită de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Sibiu şi de Consiliul Judeţean Sibiu.

Partener principal: GLS România.

Partener cursa 4,5km: Agile Freaks

Parteneri de eveniment: Muzeul ASTRA, Dent Estet Sibiu, Harting, Decathlon, Buonavista.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă