spot_img
22.3 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Dan Barna, după noul refuz al Austriei pe tema Schengen: ”Predoiu și președintele Iohannis trebuie să-și asume răspunderea pentru acest eșec” (C.P)

Știri din Județ

Publicitate

Dan Barna, deputat USR de Sibiu a transmis către mass-media următorum comunicat de presă:


Din ciclul strategiei „Vorbe, nu fapte” a guvernului PSDNL Ciolacu, adus de Iohannis românilor, ieri la Viena s-a consumat încă un episod umilitor pentru România.

În prezența lui Cătălin Predoiu, Austria a spus din nou „nu” aderării noastre la Schengen.

Încă un ministru de interne pus cu mâna de președintele Iohannis se întoarce cu privirea senină, coada între picioare și mâna goală din capitala Austriei.

Aflat într-una din permanentele și lungile sale perioade de pauză, președintele României nu simte nevoia să ne dea vreo explicație pentru promisiunile, din nou false, din ultimele luni că: „o rezolvă”.

De ani de zile numește miniștri paiațe numa’ ego și orgoliu, dar care nu sunt în stare să livreze minime obiectivele esențiale pentru această țară.

Niciodată însă nici el, nici ei nu își asumă răspunderea pentru această stare de fapt într-o guvernare a lașității continue.

În catalogul istoriei „României Educate” dl. Iohannis încheie cu „absent permanent” cel mai gol și sec mandat de președinte.

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. La solicitarea Europei Libere, Autoritatea Vamală Română a explicat că toate celelalte 15 scanere din gestiune nu funcționează din anul 2016 pentru că nu are cine să le repare.

    „Potrivit Normelor de Securitate Radiologică, pentru a utiliza sistemele mobile pentru controlul vamal nedistructiv al mijloacelor de transport și containerelor, este necesară asigurarea serviciilor de mentenanță. În lipsa asigurării serviciilor de mentenanță, nu a fost posibilă prelungirea autorizației de utilizare C.N.C.A.N. (n.r. Comisia Națională pentru Controlul Activităților Nucleare)” – Autoritatea Vamală Română

    Un fost oficial guvernamental ne-a spus povestea singurului scaner funcțional.

    „A fost cumpărat cu ocazia vizitei lui Adrian Năstase în China, când era premier. Atât de mult și-au dorit chinezii să-și amplaseze tehnica în port, încât Administrația Porturilor a cumpărat scanerul. Asta desi noi aveam finanțare prin proiectul PHARE al Uniunii Europene”, povestește fostul oficial guvernamental pentru Europa Liberă.

    Aceeași sursă spune că scanerele la vămi au rolul de a descuraja contrabandiștii. „Știind că există control automat la vamă, tentația de a trafica e mai mică.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă