spot_img
11.7 C
Sibiu
vineri, 03 mai, 2024
spot_img

Cal nesupravegheat, lovit de o mașină la Rusciori. Nu este primul caz!

Știri din Județ

Publicitate

Mai mulți cititori Sibiu Independent ne-au semnalat faptul că, pe mai multe drumuri din județul Sibiu, anumiți proprietari de animale aleg să le lase nesupravegheate. O astfel de inconștiență se poate termina tragic pentru participanții la trafic.

Publicitate

Un astfel de episod s-a produs și în cursul serii de ieri, atunci când în jurul orei 23:30, un șofer în vârstă de 21 de ani, domiciliat în localitatea sibiană Rusciori, a intrat violent cu mașina într-un cal. În urma impactului, șoferul a suferit un traumatism de membru superior și mai multe excoriatii și contuzii.

Pagubele mașinii sunt însemnate iar pentru recuperarea prejudiciului, cel mai probabil, șoferul trebuie să acționeze în instanță proprietarul calului.

Conform martorilor la eveniment, nu este prima dată când animalele nesupravegheate pătrund pe carosabil, în special pe timpul nopții. Aceștia mai acuză proprietarii cabalinelor că le lasă să pască nestingherite fix în holdele oamenilor, provocând pagube.

Proprietarul animalului a fost identificat, un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Rusciori, și a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei pentru nesupravegherea cabalinei.

„La data de 24 august, în jurul orei 23:30, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 143B, la ieșirea din localitatea Rusciori spre Sibiu, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din localitate, a surprins și accidentat o cabalină care a pătruns pe carosabil din partea dreaptă a direcției de deplasare. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, precum și decesul cabalinei. Proprietarul animalului a fost identificat, un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Rusciori, și a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei pentru nesupravegherea cabalinei. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.” au transmis pentru Sibiu Independent, reprezentanții IPJ SIBIU

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Caii nici după treaba asta nu sunt supravegheați stau liniștiți pe marginea drumului cui îi pasă ca poate sa ți sară în față sa te omoare ! Poate trebuie întrebată primăria sura mică ce părere are despre ce se întâmplă. Va s fi pus poză să vedeți cum stau de frumos în drum dar nu pot aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mesajul de Paște din partea PSD Sibiu