spot_img
11.6 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Festivalul Ars Sacra, și Zilele Bisericilor Deschise, pentru prima dată la Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Din anul 2007 în a treia săptămână a lunii septembrie, în același timp cu zilele patrimoniului cultural UNESCO se organizează festivalul Ars Sacra, și Zilele Bisericilor Deschise. Inițiativa a pornit de la Budapesta, a devenit un festival  de nivel internațional care promovează și consolidează adevăratele valori culturale și sacre: nevoia de frumos, de bine și de adevăr.


Motto 2023: „Caută pacea!”

Șase confesiuni istorice din Sibiu au aderat la spiritul acestui festival și între 15 și 17 septembrie 2023 arta sacră va fi prezentată publicului de pe malurile Cibinului.

Timp de trei zile 9 lăcașuri de cult din Sibiu vor fi deschise vizitatorilor între orele 10 și 20, iar pe cei interesați îi așteaptă 5 expoziții, 11 concerte, diferite prezentări, tururi ghidate în biserici, inclusiv un Tur Religios al orașului prezentat de istoricul Răzvan C. Pop.

Detalii și programul festivalului se regăsesc pe site-ul www.ars-sacra.ro în patru limbi: română, germană, maghiară și engleză. De asemenea informații se regăsesc și pe pagina social-media creată pentru programele din Sibiu: @ArsSACRASibiu

VEZI PROGRAMUL EVENIMENTULUI AICI

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă