spot_img
12 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Protest disperat în fața Parchetului Sibiu- „Nu plec! Să mă ia ambulanța inconștient”

Știri din Județ

Publicitate

Un sibian a ajuns la capătul puterilor după ce a rămas fără permis de conducere. Acesta spune că este victima unui abuz.


Rareș Farcaș ne povestește cum de 4 luni de zile trăiește o adevărată dramă, fiind în incapacitate de a se întreține, crescând singur un copil. Mai exact, problemele au apărut în 8 aprilie 2033, atunci când sibianul a fost oprit de un echipaj de Poliție pe strada Bieltz din municipiul Sibiu. Acesta avea permisul de conducere expirat iar dovada eliberată de Poliție era de asemenea expirată. Polițiștii rutieri sibieni au decis să îi facă șoferului un dosar penal pentru conducere fără permis.

De atunci, acesta nu-și mai poate asigura traiul zilnic, o autoutilitară cumpărată în leasing fiind singura sursă de venit. Acesta transporta marfă pentru diferite persoane fizice sau firme. Mai mult, acesta a declarat pentru Sibiu Independent faptul că a vorbit inclusiv cu un avocat însă lucrurile birocratice funcționează lent. Sătul să aștepte o rezoluție în cazul dosarului penal, sibianul a intrat în greva foamei, în fața Parchetului Sibiu.

„Sunt disperat! Am ajuns să fac greva foamei pentru că sunt victima unui abuz. În data de 8 aprilie 2023 mi-a fost întocmit un dosar penal pentru că nu aș fi avut permis de conducere. Eu am permis însă era expirat. Cu cine am vorbit, inclusiv cu polițiști rutieri, pentru astfel de cazuri există contravenție, nu dosar penal. Sunt disperat! Am rate la mașină, de 4 luni plătesc la ea , dar nu transport nimic. Stau aici până mă ia ambulanța inconștient. Pentru că altfel nu plec, zi – noapte.” a declarat Rareș Farcaș

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului