spot_img
17.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Flori pe Scări, festivalul care aduce în lumina reflectoarelor Piața Aurarilor revine la Sibiu, weekendul acesta

Știri din Județ

Publicitate

Flori pe Scări, festivalul care aduce în lumina reflectoarelor Piața Aurarilor și Pasajul Aurarilor revine în acest final de săptămână cu ediția de toamnă.

Publicitate


Scurt manifest de a aduce în lumina reflectoarelor Piața Aurarilor și Pasajul Aurarilor.

Oare vă amintiți zilele acelea când stăteam împreună, până seara târziu „la iarbă verde”?

Reactivăm oaza urbană din Piața Aurarilor weekendul acesta, de vineri până duminică, alături de floriști, artizani, artiști, specialiști și toți cei implicați în acest proiect minunat.

𝐕𝐨𝐦 𝐩𝐫𝐞𝐠𝐚̆𝐭𝐢 𝐮𝐧 𝐬𝐩𝐚𝐭̦𝐢𝐮 𝐝𝐞 𝐫𝐞𝐥𝐚𝐱𝐚𝐫𝐞, 𝐨 𝐨𝐚𝐳𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐥𝐢𝐧𝐢𝐬̦𝐭𝐞, 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚 𝐥𝐮𝐚 𝐜𝐮 𝐭𝐨𝐭̦𝐢𝐢 𝐨 𝐩𝐚𝐮𝐳𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐭𝐮𝐦𝐮𝐥𝐭𝐮𝐥 𝐬̦𝐢 𝐚𝐠𝐢𝐭𝐚𝐭̦𝐢𝐚 𝐯𝐢𝐞𝐭̦𝐢𝐢 𝐜𝐨𝐭𝐢𝐝𝐢𝐞𝐧𝐞.

Sibiul istoric nu este doar Piața Mică și Piața Mare. Sibiul istoric se desfășoară și pe străzile boeme ale Orașului de Jos. El așteaptă, freamătă, înmugurește, se scutură, se plictisește, se scorojește și degradează în lipsa atenției și intenției. Totuși, puțin câte puțin, începe să nu mai fie așa și mici afaceri curajoase se deschid în această zonă pe care prea puțini sibieni și turiști deopotrivă o cunosc.

Acest Sibiu necunoscut care își schimbă fața merită susținut și încurajat! Și ca un prim pas, prin festivalul Flori pe Scări vrem să o facem să fie cu surle, trâmbițe și flori. Împreună cu o echipă de arhitecți, floriști, grădinari, meșteșugari, artiști și antreprenori locali vom transforma zona într-o grădină urbană — o oază de verdeață și relaxare — preț de 3 zile.

Ne propunem și vom și reuși cu sprijinul dumneavoastră și al echipei Flori pe Scări să atragem astfel atenția asupra Pieței Aurarilor care devine o alternativă stimulantă estetic și recreațional pentru familii, să aducem comunitatea laolaltă, iar turiștilor să le arătăm un altfel de Sibiu: unul dinamic, proactiv, care își promovează oamenii ce contribuie la evoluția lui.

Animăm zona prin expozițiile impresionante de flori, coordonate de Ioana Nechifor, plante verzi, demonstratie florala live,  workshop-uri atât pentru publicul larg, cât şi pentru florişti profesionişti, standuri cu vânzare de flori si produse artizanale, expozitii de pictură, tur ghidat, discuții cu specialiști, evenimente cu şi pentru copii, zonă de relaxare, picnic urban, muzică live și stare de bine cât cuprinde.

Haideți la Flori pe Scări  în acest weekend în Piata Aurarilor, între 1-3 septembrie, zilnic între 10.00-22.00

Vă mulțumim că luați parte la schimbare, schimbare de mentalități, emoții și trăiri.





Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie