spot_img
22.3 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Accident grav lângă cimitirul din Sibiu. O tânără a decedat

Știri din Județ

Publicitate

CITEȘTE ȘI: „Doamne, planurile tale sunt…..” – Ultimul story al tinerei decedate în accidentul de la Sibiu”

Un accident grav de circulație s-a produs în această seară chiar în stația de autobuz din fața intrării în Cimitirul Municipal Sibiu.


Din primele informații, o mașină a intrat violent în coliziune cu două autobuze oprite în stație. În urma impactului, două persoane au rămas încarcerate, fiind grav rănite iar o altă primește îngrijiri medicale. La fața locului sunt mai multe echipaje de medici, pompieri și Poliție.

Doar o minune a făcut ca în acel moment să nu existe călători în stație sau în interiorul autobuzelor. Impactul a fost atât de puternic încât geamurile autobuzelor s-au spart.

Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Dumbrăvii, dinspre Rășinari spre centrul municipiului, un tânăr în vârstă de 23 de ani ar fi intrat în coliziune cu insula sensului giratoriu din dreptul Cimitirului Municipal, după care a lovit două autobuze staționate, fără pasageri.

STAREA VICTIMELOR

-O femeie de 30 de ani, pasageră în autoturism, a fost preluată de echipajele medicale în stop cardio-respirator. Din nefericire, în ciuda eforturilor salvatorilor, femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare și astfel medicul prezent la fața locului a declarat decesul acesteia.

– Bărbatul în vârstă de 23 de ani a suferit fracturi la membrele superioare și un traumatism facial. Acesta a fost transportat la UPU Sibiu de echipajul SMURD, conștient.

– O tânără de 25 ani, pasageră în autoturism a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la UPU Sibiu, conștientă cu un traumatism cranio-cerebral și un traumatism costal.

„ISU Sibiu intervine de urgență pe calea Dumbrăvii la un accident rutier în care sunt implicate două autobuze și un autoturism. La fața locului au fost mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, una de stingere și una de primă intervenție. De asemenea la locul intervenției a fost mobilizat și un echipaj SAJ. În urma accidentului au rezultat 3 victime. Două persoane au rămas încarcerate.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Andreea Ștefan

Publicitate

7 COMENTARII

  1. Sincer, păcat de sufletul ei dacă a plecat din lume nepregătită..

    Drept răspuns, Isus i-a zis: „Adevărat, adevărat îți spun că, dacă un om nu se naște din nou, nu poate vedea Împărăția lui Dumnezeu.” (Ioan 3:3)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă