spot_img
22.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

FOTBAL: Hermannstadt trece cu greu de play-off

Știri din Județ

Publicitate

Deși scorul final 5 la 2 contra celor de la Unirea Slobozia pare unul confortabil, sibienii au avut mari emoții și a fost nevoie de reprize de prelungiri pentru a se impune. La finalul celor 90 de minute scorul era egal 2 la 2. FC Hermannstadt se califică în faza grupelor la Cupa României.

Publicitate

În ultima zi de disputare a meciurilor de play-off din Cupa României, astăzi, FC Hermannstadt a jucat la Slobozia cu echipa de Liga II, Unirea din localitate.

Gazdele au deschis scorul rapid în minutul 7 prin Cosmin Bîrnoi, iar sibienii au egalat la finalul primei reprize prin Ruben Fonseca. Repriza a doua a adus pe sibieni în avantaj prin golul lui Valerica Găman în minutul 61, dar cei de la Unirea Slobozia au egalat în minutul 88 prin Ibrian.

După 98 de minute de joc, cu tot cu minutele acordate de arbitru, scorul a rămas egal. Așa că s-a continuat cu cele două reprize de prelungiri.

În aceste prelungiri, jucătorii de la FC Hermannstadt și-au dat drumul la joc și au înscris prin Ruben Fonseca în minutul 104, Balaure în minutul 112 și Baba Alhassan din penalty în minutul 117.

Următoarea fază a Cupei României este cea a grupelor.

Faza grupelor, etapa 1: 27 septembrie 2023
Faza grupelor, etapa 2: 1 noiembrie 2023
Faza grupelor, etapa 3: 6 decembrie 2023
Sferturi de finală: 3 aprilie 2024
Semifinale: 24 aprilie 2024
Finala Cupei României: 15 mai 2024

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)