spot_img
21.3 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

VIDEO: Furt la Promenada Mall Sibiu. Hoții nu mai au frică de nimic!

Știri din Județ

Publicitate

Se înmulțesc cazurile de furt din mall-urile și magazinele sibiene. Hoții nu mai au frică nici chiar de Poliție, de multe ori dosarele rămânând fără depistarea autorilor.

Publicitate

Și acest lucru le dă curaj! Au început să fure fără teama camerelor de supraveghere sau a paznicilor. Un astfel de caz s-a petrecut chiar astăzi, la un magazin de optică medicală din Promenada Mall Sibiu. Conform celor care administrează magazinul, cele două persoane au fost surprinse de alte camere de supraveghere, în timp ce se plimbau împreună. Însă, la intrarea în magazin, unul dintre aceștia, însoțit de un copil, ține vânzătoarea de vorbă, cerând informații fără noimă. În același timp, hoțul intră și apucă o pereche de ochelari de soare, de firmă binențeles. Apoi, când un client pătrunde în magazin, foarte aproape de aceasta, se sperie și pleacă grăbit. Deși sistemul antifurt și-a făcut datoria, emițând un semnal sonor, nici un paznic al mall-ului nu l-a oprit pe hoț. Furtul a fost realizat în cursul zilei de astăzi, în jurul orei 18:27.

Exact ce spuneam la început, magazinul nu este la prima navală a hoților. În martie, un alt furt s-a lăsat doar cu câteva declarații. De atunci, Poliția nu a mai anunțat proprietarul despre stadiul dosarului în care au fost furate cele trei perechi de ochelari.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai