spot_img
12 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Incident la Jina. Tată și fiu răniți în urma unui incendiu

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZARE: Tânărul de 23 de ani a fost transportat la UPU Sibiu având un traumatism lombar. Din nefericire, bărbatul în vârstă de 48 de ani aflat în stop cardio-respirator nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul prezent la față locului declarând decesul acestuia.

Pompierii militari sibieni intervin de urgență în localitatea Jina pentru stingerea unui incendiu care se manifesta la o anexă gospodărească de tip șură.


La fața locului pompierii intervin cu două autospeciale de stingere și două echipaje SMURD. De asemenea intervine SVSU Jina și un echipaj SAJ cu medic. Incendiul a fost lichidat prompt, însă două persoane au nevoie de îngrijiri medicale. Un tânăr de 23 de ani a căzut de pe acoperiș, acesta primește îngrijiri medicale, fiind conștient. Un alt bărbat, a suferit un stop cardio-respirator. La acest moment salvatorii aplică manevre de resuscitare.

Conform surselor Sibiu Independent, bărbatul care se află acum în stop cardio-respirator „a căzut secerat la pământ” în momentul în care și-a văzut băiatul căzând de pe acoperișul șurii.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului