spot_img
22.9 C
Sibiu
luni, 06 mai, 2024
spot_img

Manelistul Puișor de la Mediaș arestat

Știri din Județ

Publicitate

Acum 24 de ore, interpretul de manele cunoscut sub numele de scenă Puișor de la Mediaș era la o petrecere cu prietenii. Acum este în arestul Poliției. Procurorul de caz a dispus reținerea sa pentru 24 de ore după ce a fost prins în flagrant că dădea mită 200 de euro la polițiști.

Publicitate

Știrea a căzut ca un trăznet în rândul familiei și prietenilor lui Puișor de la Mediaș. Totul a pornit de la faptul că Puișor a fost suprins de doi agenți de poliție de la Mediaș că depășea pe linie continuă, având viteza de 112 km/h în localitate. După ce l-au oprit, i-au pus și aparatul etilotest și au constatat că a consumat băuturi alcoolice, fiind înregistrată o valoare de 0.52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Adică se încadra la contravenție.

Polițiștii l-au reclamat pe Puișor la Serviciul Județean Anticorupție pentru că acesta le-ar fi oferit 200 de euro să nu îi ia carnetul. Unul din polițiști înregistra pe dispozitivul tip body-cam. În această seară, procurorul de caz a dispus reținerea pentru 24 de ore, iar mâine Puișor de la Mediaș va fi prezentat unui judecător de drepturi și libertăți.

Puișor de la Mediaș a interpretat multe melodii alături de alți maneliști. Acum patru luni el a fost chemat să cânte la o petrecere pentru Florin Salam.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Meniu festiv și Paști la Spitalul TBC Sibiu

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ