spot_img
10.7 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

Manelistul Puișor de la Mediaș eliberat după 24 de ore

Știri din Județ

Publicitate

Intens mediatizat, cazul manelistului Puișor de la Mediaș reținut ieri seară de procurori pentru că a dat mită 200 de euro unor polițiști din Mediaș, ia o nouă întorsătură. Astăzi, procurorul de caz a decis că este suficientă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Publicitate

Puișor de la Mediaș a avut o duminică de pomină. După ce a plecat de la chef, un echipaj de Poliție din Mediaș a vrut să îl oprească pentru depășirea vitezei. Inițial, Poliția a comunicat că a fost oprit pentru depășirea vitezei și a liniei continue. Apoi a fost testat cu etilotestul și au găsit o alcoolemie de 0.52 mg/l. Adică o infracțiune. Pentru cele 3 fapte însă Puișor risca să piardă permisul câteva luni. Așa că a scos 200 de euro… și polițiștii l-au filmat cu aparatul de pe haină.

Arestat aseară pentru 24 de ore, astăzi Puișor de la Mediaș a fost eliberat. Dosarul său însă va fi continuat și va ajunge în instanță. Noutatea este oferită însă de procurori astăzi: Puișor a depășit linia continuă când era urmărit de polițiști. ” în încercarea de a scăpa de urmărirea agenților de poliție, inculpatul a efectuat o manevră de depășire neregulamentară, pe linie continuă”. Polițiștii îl urmăreau pentru că pe radar, în localitate, a fost prins cu 112 km/h.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai