10.2 C
Sibiu
luni, 26 februarie, 2024

Muzeul Brukenthal intră în Multivers X

Știri din Județ

Muzeul Național Brukenthal a semnat un acord de parteneriat cu MultiversX din Sibiu pentru realizarea noilor bilete de intrare în muzeu. Cei care achiziționează bilete vor putea scana un cod QR familiarizându-se astfel cu ceea ce înseamnă NFT.


Alexandru Constantin Chituță, managerul interimar al Muzeului Național Brukenthal a declarat: „Începând din această lună, Muzeul Național Brukenthal revine după o perioadă de mai bine de 4 ani la tipărirea biletelor de intrare. Cu prilejul deschiderii SCAF – Festivalul Internațional de Artă Contemporană de la Sibiu, am încheiat un acord de parteneriat cu xPortal Labs – Metaverse X.

Vom tipări noile bilete cu susținerea financiară a partenerilor iar pe verso se va putea scana codul QR și se va accesa o aplicație, un portal de legătură între lumi – lumea noastră și orice altă lume – noi lumi metaverse, mai ales că această temă metaverse e tema de la care a pornit și SCAF. Portalul conține informații despre monede virtuale, metaverse și NFT.

Este o premieră acest bilet iar parteneriatul Muzeului Național Brukenthal cu echipa xPortal Labs – Metaverse X va continua și în viitor cu alte proiecte speciale. Mulțumesc echipei xPortal Labs – Metaverse X pentru susținere și pentru faptul că au înțeles importanța colaborării dintre noi, cei din Sibiu, noi ca o instituție importantă de cultură și ei ca o puternică companie.” 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mașină percheziționată pe strada Iezer din Sibiu

S-a deschis al doilea KFC Drive Thru din Sibiu