spot_img
16.3 C
Sibiu
marți, 30 aprilie, 2024
spot_img

Culturistul sibian Robert Mihai Frățilă medialiat cu aur la Miami

Știri din Județ

Publicitate

Victorie importantă la concursul IFBB Miami Grand Prix pentru culturistul sibian Robert Mihai Frățilă. Acesta a fost reprezentantul României și se întoarce acasă cu medalia de aur.

Publicitate

Miami Grand Prix s-a desfășurat în perioada 8-10 septembrie în Miami, Florida. Robert a reprezentat România în acest eveniment de prestigiu, datorită rezultatelor sale din anul 2022 și susținerii Federației Române de Culturism și Fitness.

„Aș dori să încep prin a exprima recunoștința mea profundă către persoanele care m-au îndrumat și sprijinit pe acest drum: Domnul Președinte Gabriel Toncean și Doamna Monica Mureșan, Dl. decan al facultății de științe Florin Sofonea, Dl. Mazilu, președinte al Clubului Sportiv Centurion Sibiu, din care fac parte.

De-a lungul intregii perioade de pregatire, Reflexovital Sibiu mi-a oferit suport inestimabil prin masajele lor. Nu pot să nu menționez sprijinul oferit de către Decathlon Sibiu, care m-a susținut cu suplimente sportive esențiale pentru performanța mea.

De asemenea, mulțumesc sălii de fitness MuscleUp pentru mediul propice si suportul oferit în antrenamentele mele.

Nu în ultimul rând, doresc să îmi exprim profunda apreciere și recunoștința față de familia mea, care a fost alături de mine și m-a susținut în întreaga mea călătorie. Aprecierea mea pentru voi este imensă și nu aș fi putut face acest lucru fără susținerea voastră necondiționată.

Câștigarea medaliei de aur la Miami Grand Prix a fost un moment deosebit în cariera mea, și sunt mândru că am putut aduce acasă această victorie pentru România.”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mediașul intră pe piața de vehicule militare

Iohannis iese la pensie!