spot_img
15.2 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Ziua Muntelui, sărbătorită la Sadu printr-o acţiune de ecologizare

Știri din Județ

Publicitate

În data de 15 septembrie 2023, comunitatea din Sadu a sărbătorit Ziua Muntelui prin participarea la o acţiune de ecologizare a Văii Sadului, la care au fost prezente peste 200 de persoane: elevi ai Şcolii Gimnaziale Samuil Micu, cadre didactice, reprezentanţi ai Asociaţiei de Dezvoltare Intracomunitară ECO Sibiu, Regiei Publice Locale – Ocolul Silvic Valea Sadului S.A., Serviciului Voluntar S.V.S.U. Sadu şi angajaţii Primăriei Sadu.


„Am sărbătorit din nou ceea ce numim noi Educaţie pentru natură, pentru mediu”, a subliniat din mijlocul participanţilor primarul comunei Sadu, Valentin Ivan, care şi-a manifestat bucuria de a organiza această acţiune în parteneriat cu Şcoala Gimnazială „Samuil Micu” Sadu şi Asociaţiei de Dezvoltare Intracomunitară ECO Sibiu, cu sprijinul Consiliului Judeţean Sibiu.

„Am constatat că iubitorii Văii Sadului sunt şi iubitori ai naturii. Cantitatea de deşeuri colectată este redusă, ceea ce înseamnă că cei care poposesc în zona noastră ştiu ce înseamnă respectul pentru natură. Le mulţumim şi îi încurajăm să fie şi în continuare un model de civilizaţie şi de respect”, a afirmat edilul Valentin Ivan.

Primăria Sadu mulţumeşte pentru implicare colegilor din Consiliul Local, cadrelor didactice şi elevilor, membrilor Asociaţiei de Dezvoltare Intracomunitară ECO Sibiu, reprezentanţilor Agenţiei Naţionale a Zonei Montane – Oficiul de Dezvoltare Montană din judeţul Sibiu şi sponsorilor evenimentului, S.C. Premium SRL Păstrăvăria Tatu şi Brutăria „Hanea” din Sadu.

„Îi încurajăm pe toţi cei care poposesc pe Valea Sadului să rămână prieteni ai naturii, pentru că şi natura este prietena lor”, a încheiat primarul Valentin Ivan.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă