26.2 C
Sibiu
duminică, 21 iulie, 2024

Vlad Vasiu, vicepreședintele CJ Sibiu, prezent la deschiderea Congresului „Cybersecurity Dialogues Romania”

Știri din Județ

Sunteți norocoși! Cu ajutorul internetului aveți acces instant la informație și aveți toate șansele să fiți o generație de oameni super inteligenți” a fost mesajul pe care Vlad Vasiu, vicepreședinte al Consiliului Județean Sibiu, l-a adresat elevilor veniți la deschiderea celei de-a 9-a ediții a Congresului „Cybersecurity Dialogues Romania”.


Sala de ședințe a Consiliului Județean Sibiu a fost neîncăpătoare pentru micii curioși sosiți de la Școala Gimnazială „Regina Maria” din Sibiu. Câte doi pe un scaun și fremătând de curiozitate, copiii au aflat de la specialiștii de la NTT DATA Romania, Swiss Webacademy și Politia Sibiu cum se pot proteja de capcanele din mediul online atunci când se joacă, învață sau socializează.

Publicitate

Dacă prima zi este dedicată elevilor, următoarele două zile ale congresului specialiștilor în securitate cibernetică vor avea ca invitați reprezentanți ai autorităților publice, mediului de afaceri și industriei IT, între temele abordate aflându-se utilizarea Inteligenței Artificiale, protejarea infrastructurii IT în noul context geopolitic și dezvoltarea de noi tehnologii.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Accident grav la Șeica Mare. Mai multe victime

Incendiu la Săcel

Obiceiuri de Sf. Ilie la români

Incendiu la Șeica Mică

COD PORTOCALIU de vijelie, în județul Sibiu

SOMA angajează mecanic auto în Cisnădie