spot_img
11.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Ziua Cinematografelor se sărbătorește în familie la Centrul Cultural „Ion Besoiu” Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Copiii vor avea parte de intrare gratuită la cinematograful din incinta Centrului Cultural „Ion Besoiu”, pe 23 septembrie, de Ziua Cinematografelor.


Sâmbătă, 23 septembrie, Cinema „Ion Besoiu”, sibienii sunt invitați să petreacă Ziua Cinematografelor profitând de faptul că, pentru o zi, cel mai ieftin cinematograf din Sibiu devine și mai ieftin! Pentru fiecare bilet plătit, se oferă încă unul gratuit, iar copiii sub 12 ani au parte tot de acces gratuit! Oferta specială este disponibilă la achiziționarea biletelor de la casieria cinematografului, exclusiv pe 23 septembrie, de Ziua Cinematografelor. Prețul unui bilet pentru orice proiecție rămâne 10 lei, astfel că o întreagă familie se poate bucura de experiența vizionării în cea mai mare „sufragerie” din Sibiu pentru doar 10 lei! Programul proiecțiilor se găsește pe eventbook.ro și în Sibiu City App.

Asociația Operatorilor de Cinema, în parteneriat și cu sprijinul Ministerului Culturii, organizează sâmbătă, 23 septembrie, Ziua Cinematografelor care, pentru al doilea an consecutiv, îi așteaptă pe toți iubitorii de filme cu prețuri reduse întrega zi, la toate filmele și pentru toate formatele.

După numărul record de spectatori înregistrat în 2022, este anunțată nouă ediție a unui eveniment național care se dorește a deveni o tradiție și în țara noastră. Astfel, mai mulți operatori s-au alăturat inițiativei, iar cinefilii se vor putea bucura de experiența inegalabilă a marelui ecran, cu oferte promoționale, în 348 de săli de cinema participante, aflate în peste 30 de orașe. În programul acestora, publicul va putea găsi filme care au depășit recorduri de încasări în ultimele luni, dar și producții noi sau filme de familie încântătoare.

„Sărbătorim după o vară importantă în care românii s-au relaxat la cinema, iar numărul de bilete vândute demonstrează o dată în plus că cinematograful rămâne un jucător important în industria de divertisment și în topul preferințelor românilor ca opțiune de petrecere a timpului liber. Am conceput Ziua Cinematografelor pentru ca experiența Marelui Ecran să fie trăită de oricine, din orice colț al țării, să existe o zi a noastră, a tuturor celor curioși de povești ecranizate și a celor care ajung pentru prima oară la cinema”, a afirmat dl. Jacob Borover, președintele Asociației Operatorilor de Cinema.

Ziua Cinematografelor – Eveniment organizat de Asociația Operatorilor de Cinematografe în parteneriat și susținut de Ministerul Culturii.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă