spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

SIBIU MUSIC FEST 2023: Artiști de anul trecut și alții noi – de categoria 2

Știri din Județ

Publicitate

Vineri și sâmbătă, Piața Mare a Sibiului găzduiește Sibiu Music Fest. Un festival al muzicii românești, înscris pe Agenda Culturală a Sibiului la categoria celor finanțate cu sumă maximă: 300.000 de lei. Totuși, anul acesta, la a 6-a ediție, acest festival aduce mulți artiști prezentați și anul trecut, dar și alții noi, de categoria a doua. Vedetele mari naționale lipsesc.


Povestea Sibiu Music Fest are legătură cu Media Music Awards din trecut, ambele organizate și finanțate parțial ani la rând de Primăria Sibiu. Organizator oficial este Asociația Culturală Viitorul Muzical din Sibiu. Aceasta este coordonată de membrii fondatori Marian Tiberius, Marian Sofia și Boboacă Andree.

De fapt, Marian Tiberius este creierul organizării, cel care spune că este singurul impresar artistic din județul Sibiu, acreditat. Acesta are firma de organizare de evenimente Star Agency. De altfel, pe siteul firmei festivalul Media Music Awards este prezentat ca o reușită a agenției pe plan național.

Revenind la ediția din acest an a noului festival de muzică marca Marian Tiberius, deși se desfășoară în premieră timp de două zile, aduce cam aceleași nume ca anul trecut pe scenă. Bibi, Arias, Aya, Ameras, Mirror DJ sunt cei care au concertat și anul trecut.

Organizatorii prezintă festivalul astfel: „Acest eveniment, SIBIU MUSIC FEST, va fi cu siguranță cel mai mare eveniment muzical din Sibiu și va transforma în fiecare an orașul în Capitala muzicii românești”

Doar că anul acesta, cap de afiș este cântărețul australian de origine libaneză, Faydee, care a avut una-două piese mai cunoscute în 2013-2014. Alături de Dorian Popa, Rareș, Zymea și Andia, festivalul SIBIU MUSIC FEST 2023 nu excelează cu nume sonore, în vogă la ora actuală, pe piața muzicală.

Chiar și așa, în prima seară a festivalului, Piața Mare s-a umplut de tineri, majoritatea adolescenți, veniți să asculte muzica.

FOTO: Facebook, Sibiu Music Fest

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă