spot_img
10.7 C
Sibiu
marți, 30 aprilie, 2024
spot_img

EXCLUSIV: Bărbatul ar fi pornit becul de la baie iar apoi totul a explodat

Știri din Județ

Publicitate

Ies la iveală noi informații importante din cazul exploziei de la Sibiu, în care doi oameni și-au pierdut viața. Zona este restricționată locatarilor, dar și trecătorilor.

Publicitate

Conform informațiilor obținute din teren de către reporterii Sibiu Independent, în apartamentul de pe strada Iazului din Sibiu s-ar fi acumulat gaze, deflagrația producându-se în momentul în care bărbatul în vârstă de 46 de ani ar fi pornit becul de la baie. În acel moment, femeia în vârstă de 51 de ani se afla în pat. Conducta de gaz ar fi avut scăpări de presiune în holul apartamentului iar din nefericire, nimeni nu a sesizat la timp.

Conform informațiilor noastre, ceilalți locatari ai căror apartamente au fost distruse au șanse mari să fie despăgubiți. Aceștia așteaptă în fața blocului ca Poliția Locală să le permită accesul în apartamente, pentru a-și recupera câteva lucruri esențiale. Aceștia au rămas cu ușile și lucrurile distruse, cu faianța smulsă din pereți și geamurile sparte. Pe o rază de 30 de metri, încă se simte un miros greu de fum.

De la aflarea veștii despre explozia apartamentului din Sibiu, la nivelul județului au crescut căutările Google cu privire la detectoarele de fum și gaze. De asemenea, brokerii de asigurări semnalează un număr mare de clienți care solicită informații despre asigurarea apartamentelor.

Apartamentul în care s-a produs explozia era cumpărat prin credit și era asigurat. Rămâne totuși de văzut cât timp îi va lăsa birocrația românească, în stradă, pe păgubiți. Momentan se așteaptă o comisie de la București, care are rolul de a ancheta modul în care s-a produs explozia, dar și dacă structura blocului a fost afectată.

Locatarii încearcă să-și recupereze bunurile din apartamente
Locatarii încearcă să-și recupereze bunurile din apartamente
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer