spot_img
11.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Declarații cutremurătoare în cazul exploziei de la Sibiu. Două persoane au decedat

Știri din Județ

Publicitate

Citește și: EXCLUSIV: Bărbatul ar fi pornit becul de la baie iar apoi totul a explodat

ACTUALIZARE: În urna exploziei și a degajărilor mari de fum au fost afectate alte 15 apartamente, precum și 5 autovehicule parcate. Dintre persoanele evacuate din imobil patru au suferit atacuri de panică, însă nu au necesitat transportul la spital. Cele două persoane decedate sunt: un bărbat în vârstă de 46 de ani și o femeie de 51 de ani. Incendiul a fost cauzat de o explozie în urma acumulării de gaze.


Două persoane și-au pierdut viața, în această dimineață, în urma unei explozii puternice produsă într-un apartament situat pe strada Iazului din municipiul Sibiu.


Conform primelor date de la fața locului, în apartament s-ar fi acumulat gaze iar în urma exploziei, ușile celorlalte apartamente au fost pur și simplu distruse. Locatarii aflați la etajele superioare au fost pur și simplu captivi din cauza fumului dens. Explozia s-ar fi produs în jurul orei 7:30.

Locatarii au declarat pentru ziarul Sibiu Independent faptul că au avut mare noroc cu pompierii ISU Sibiu, fiind evacuați de la etajele superioare cu ajutorul unei aut scări.

„Am avut noroc cu pompierii. Mi-au pus masca de oxigen pe față și m-au scos pe scară. Totul în jur era plin de fum. M-am speriat teribil. A sărit ușa din balamale. Doamne ferește!” a declarat o locatară a blocului

ISU SIBIU a transmis faptul că în apartament au fost găsite doar două victime, și nu trei, așa cum se vorbea între vecini.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă