spot_img
11.6 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Mașină răsturnată pe DN1, lângă Șelimbăr. Intervin medicii ISU

Știri din Județ

Publicitate

Medicii ISU SIBIU au intervenit de urgență pe DN1, în jurul orei 13:00, la intersecția cu localitatea Șelimbăr. Acolo, o mașină s-a răsturnat și a ajuns în șanț.


Conform primelor date, în autoturismul răsturnat s-ar fi aflat două persoane, soț – soție, având vârstele cuprinse între 40 și 50 de ani. Din datele obținute de la fața locului, în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme iar martorii au declarat pentru ziarul Sibiu Independent faptul că unul dintre șoferi ar fi „tăiat” calea celeilalte mașini.

În urma impactului, cele două victime au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la spital. Din fericire, nimeni nu a fost grav rănit.

Traficul în zonă este îngreunat.

Conform IPJ SIBIU, în timp ce conducea un autoturism pe un drum secundar din localitatea Șelimbăr, o femeie în vârstă de 29 de ani, din județul Brașov, a pătruns în drumul național, pe sensul Sibiu – Brașov, fără să acorde prioritate, moment în care, pentru a evita o coliziune, șoferul unui autoturism condus a virat brusc spre dreapta, răsturnându-se în afara carosabilului.

„Două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare și una de stingere au intervenit pe DN1, pe raza localității Șelimbăr la un accident rutier unde un autoturism s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile. Echipajele medicale au preluat două victime, o femeie de 48 de ani, policontuzionată și un bărbat de 58 de ani cu atac de panică. Ambii au fost transportați la UPU Sibiu conștienți.” transmite ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă