spot_img
12 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Apă Canal Sibiu sprijină construcția unei noi creșe pe Calea Poplăcii, de către Primăria Sibiu, prin relocarea unei conducte magistrale de apă

Știri din Județ

Publicitate

În cadrul lucrărilor de pregatire a terenului de constructie a unei noi crese pe Calea Poplacii, investiție derulată de Primăria Municipiului Sibiu, care presupune și relocarea conductei de transport apă potabilă Dn 800, Apă Canal Sibiu SA anunță că joi, 26.09.2023 , in intervalul orar: 01.00  – 22.00, vor  fi executate lucrări de cuplare a unui tronson nou de conducta PAFSIN Dn 800 , pe Calea Poplacii (pe partea opusa Unitatii de Jandarmi).


Lucrările sunt finantate de catre Apa Canal Sibiu SA si sunt executate de firma LINESOFT SRL, cu asistenta tehnica din partea Apa Canal Sibiu .

Pe durata lucrărilor , în urma manevrelor de oprire si reglaj ce vor fi executate , in intervalul orar mentionat, pot apărea scaderi ale presiunii și modificări ale turbidității apei furnizate, pentru abonații din urmatoarele cartiere ale orasului: Strand, Piata Cibin, Turnisor, Terezian, Tiglari, Veterani, Gara Mica, Lazaret, Lupeni, Gusterita, Orasul de Jos, zona Garii, zona Stefan cel Mare si zona Industriala Est.

De asemenea in cazul blocurilor cu peste 5 nivele din cartierele enumerate, este posibila sistarea totala apei in perioadele orare de consum maxim.

Apă Canal Sibiu SA va pune la dispoziție, apă de utilizare menajeră, prin intermediul a 4 autocisterne ce vor fi dirijate functie de solicitarile telefonice inregistrate la dispeceratul societatii – tel.0269.222777.

La reluare furnizarii sunt posibile modificari ale turbiditatii apei furnizate.

Rugam abonatii sa-si asigure rezervele necesare de apa potabila.

Mulțumim tuturor abonaților noștri pentru înțelegere, lucrările având ca scop derularea in conditii optime a proiectelor dezvoltate la nivelul municipiului Sibiu !

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului