spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Sebastian Suciu, deputat AUR, critică Primăria Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Deputatul AUR de Sibiu, Sebastian Suciu a criticat astăzi mai multe problemele care lasă de dorit în oraș. El a spus că a discutat cu numeroși cetățeni, din mai multe cartiere, și a strâns plângeri pe mai multe subiecte. Principalele probleme sesizate sunt lipsa suficientelor locuri în creșe și grădinițe, curățenia orașului și lipsa audiențelor la Primăria Sibiu.


Suciu a criticat lipsa informațiilor furnizate direct cetățenilor de cei din Primăria Sibiu. El a declarat că oamenii se plâng că nu pot ajunge în audiență la doamna primar Fodor, dar nici la alți șefi din Primărie. Centrul pentru Informare Cetățeni din cadrul primăriei este subdimensionat la ora actuală, crede Suciu. „Credeți-mă și eu m-am dus la Primărie de foarte multe ori. (m-au trimis) la camera 1, de la 1 la 4, de la 4 la 5, la 5 nu că este în ședință. Cât durează ședința? 2-3-4-5 ore…” a dat exemplu deputat Suciu despre modul de lucru cu cetățenii la Primăria Sibiu.

Principalele probleme identificate la Sibiu

Deputatul Suciu a enumerat principalele probleme identificate la Sibiu împreună cu cetățenii, de care ar trebui să se ocupe cu prioritate Primăria Sibiu.

„Curățenia, locurile de parcare, infrastructura rutieră, nu doar zona centrală, ci și periferia. Foarte mulți sibieni care au copii mi-au spus că parcurile nu sunt amenajate și nu sunt îngrijite cum ar trebui: garduri rupte, câini care au acces în parc. Trebuie să le creeam un cadru și celor cu animale. Cel mai pregnant lucru în ultima perioadă: creșele și grădinițele” – Sebastian Suciu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă