spot_img
7.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Sibianul care a făcut plajă nud, lângă o școală din Sibiu, IDENTIFICAT

Știri din Județ

Publicitate

După ce ziarul Sibiu Independent a semnalat ieri, în exclusivitate, un caz oripilant petrecut gard în gard cu Școala Gimnazială „Ion Luca Caragiale” nr.16 din municipiul Sibiu, AU APĂRUT PRIMELE MĂSURI.


Astfel, polițiștii sibieni au luat act de reclamația directorului unității de învățământ, dar și de opinia publică revoltată și l-au identificat pe bărbat. Sibianul are 74 de ani și a fost sfătuit ca pe viitor, să acorde mai multă atenție respectării unor norme de decență adecvate comunității. De asemenea, a fost și amendat.

Conform informațiilor Sibiu Independent, bărbatul care a făcut plajă nud lângă Școala 16 din Sibiu a fost cadru militar și a fost implicat într-un caz controversat cu privire la evenimentele din 1989 de la Sibiu.

Acesta a fost amendat cu suma de 1.000 de lei.

„În seara zilei de 28 septembrie, polițiștii sibieni au efectuat verificări în urma cărora persoana în cauză a fost identificată. Este vorba despre un sibian în vârstă de 74 de ani, acestuia fiindu-i pus în vedere ca, pe viitor, să acorde mai multă atenție respectării unor norme de decență adecvate comunității.
De asemenea, bărbatul a fost sancționat contravențional în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991R.” transmit reprezentanții IPJ SIBIU

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. A fost ori cadru MAI ținut în bazin și așteptând să fie împușcat de către soldați ori a fost unul dintre soldații care a tras in milițienii ținuți acolo. Toți cei implicați în acest caz au tulburări psihice, cu excepția șefilor care au dispus atunci să se întâmple așa și care nu au plătit niciodată pentru acele fapte de tortură și cruzime fizică și psihică și nici pentru instigarea la omor deosebit de grav.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă