spot_img
7.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Atenție părinți! Nudist lângă Școala 16 din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZARE: Sibianul care a făcut plajă nud, lângă o școală din Sibiu, IDENTIFICAT

Zeci de poze, dar și oripilare din partea copiilor și a profesorilor, asta a reușit un locatar al unui imobil gard în gard cu Școala Gimnazială „Ion Luca Caragiale” nr.16 din municipiul Sibiu.


Bărbatul în vârstă de aproximativ 70 de ani a uitat de inhibiții și s-a dezbrăcat gol pușcă. Acesta s-a așezat la bronzat, comod pe un scaun, cu fața fix spre geamurile școlii. Situația durează de mai bine de trei zile iar directorul unității de învățământ a reclamat verbal Polițistului de Proximitate.

La vederea bărbatului gol, copii au început să facă poze și să râdă între ei. Nu a mai durat mult și au fost alertați și profesorii. În zadar au strigat la bărbat, acesta avea un singur țel, de a se bronza pe TOT corpul. Rămâne de văzut dacă polițiștii sibieni se vor autosesiza și-l vor amenda pe bărbat. Sau poate legea îl protejează, fiind pe proprietate privată.

Reacția IPJ SIBIU:

„Aspectele prezentate fac obiectul unei sesizări telefonice transmise în cursul acestei zile polițiștilor sibieni, la nivelul Poliției Municipiului Sibiu fiind declanșate verificări în vederea identificării persoanei în cauză și aplicării măsurilor legale care se impun.” transmit polițiști sibieni

Publicitate

3 COMENTARII

  1. Stie toata lumea cine e peronajul. In 1989, la Revolutie, i s-a spus,măcelarul din Sibiu”. A fost șeful garnizoanei Sibiu. Fost coleg cu Milea, a dat ordin să se tragă în manifestanți. A fost degradat în urma unui proces.

  2. Plm, are tot dreptul să stea cum vrea pe proprietatea lui. Oricum, nu e chiar frumos din partea lui, totuși e o școală și ar trebui să se abțină dacă au vedere direct în curtea lui. În rest, dacă nu era școala era fix problema lui că stătea cu ciocanul la soare. Presupun că comuniștii și papagalii cu 8/10 clase arunca tot felul de vorbe jignitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă