spot_img
11.6 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Pe A1, lângă Sibiu – Produse lactate transportate fără acte de proveniență

Știri din Județ

Publicitate

La data de 27 septembrie, în jurul orei 14:30, în zona km. 260, polițiștii brigăzii autostrăzi au oprit pentru control o autoutilitară condusă de către un sibian în vârstă de 44 de ani.


În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, împreună cu reprezentanții D.S.V. Sibiu, s-a constatat că bărbatul transporta peste 1.600 de kg de produse lactate, în valoare de 62.000 de lei, fără a deține documentele legale cu privire la proveniență și calitate. În aceste condiții, reprezentanții D.S.V. Sibiu au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 12.000 de lei, iar produsele lactate au fost confiscate și, ulterior, distruse.

Publicitate

4 COMENTARII

  1. Färä sä cunosc provenienta a celor 1600 kg confiscatä pe A1 ,vä intreb dacä sunteti siguri,cä aici nu se plätesc polite (vezi concurenta pe piatä)…räsinäreni-jinari-poenari e.t.c….Dacä transportul a fost oprit in urma unor informatii clare se poate deduce o anumitä ,,sforärie”….

  2. Ba, voi sunteți NEBUNI ??
    CUM sa distrugi 1600 kg de brânza DE CEA MAI BUNA CALITATE ?? CÂND MII DE COPII SI BATRÂNI NU AU CE PUNE PE MASA ?? când era vorba de doar niste acte, dar după fotografie si frigorific care se vad în poza, brânza era TELEMEA (de oaie sau vaca sau combinat) DAR EXACT CUM TREBUIE SA APARA TELEMEAUA UNUI TARAN / CIOBAN din Mărginime.
    DACA omul avea CARNET DE PRODUCATOR, trebuie sa-l despăgubiți pe om !…

  3. Din ce am auzit au existat documente de proveniența a marfii dar mafia din DSV a făcut abuz de putere refuzând luării in considerare a documentelor ba mai mult dacă nu a avut documente de proveniența de unde au știut cantitatea transportata??? Totul e cusut cu ata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă